Zaposleni

Seznam zdravstvenih delavcev in zdravstvenih sodelavcev

  Prenesi

Zdravniki

Tatjana Puc Kous

Tatjana Puc Kous

Tatjana Puc Kous, dr. med. spec. je endoskopistka z bogatimi vsestranskimi izkušnjami na področju interne medicine in gastroenterologije. Že od leta 1996 dela kot zasebna gastroenterologinja s koncesijo, najprej v zdravilišču Radenci, sedaj pa že dolgo časa v ambulanti Gastromedica.

V ambulanti opravlja :

  • endoskopske preiskave
    • pregled želodca z gastroskopijo
    • preglede črevesja s koloskopijo in odstranjevanje polipov
  • ultrazvok trebušnih organov ter ščitnice

Največ se posveča funkcionalnim motnjam prebavil, ki so najpogostejše pri starostnikih in so še neraziskane ter postajajo ob alergijah najpogostejše vsakodnevne tegobe sodobnega človeka. Motnje so odraz individualnega hormonskega, imunskega stanja v kombinaciji z vsemi vplivi okolja. Posebnost dr. Puc se izraža v njenem celostnem pristopu do pacienta. Poleg poglobljenega individualnega pogovora imajo pacienti tudi možnost, da opravijo več pregledov hkrati.

Veliko pozornost pa posveča tudi pacientom s kronično vnetno črevesno boleznijo (KVČB). V primeru poslabšanja so na vrsti v najkrajšem možnem času in imajo možnost pogovora, kar nudi pacientu občutek varnosti in zadovoljstvo in se s tem izognejo hudim poslabšanjem in so manj hospitalizirani, tako da je njihovo življenje bolj kvalitetno.

Nebojša Mitič

Nebojša Mitič

Davorin Dajčman

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Outdated Browser

×