Zaposleni

Seznam zdravstvenih delavcev in zdravstvenih sodelavcev

  Prenesi

Zdravniki

asist. Davorin Dajčman

Davorin Dajčman je v Gastromedici zaposlen od januarja 2020, dela pa tudi v dveh družbah, članicah Skupine Diagnostični center Bled, MTC Fontana in Diagnostičnem centru Bled. Leta 1997 je opravil specialistični izpit iz interne medicine, specializacijo je opravljal v Mariboru,  Ljubljani in avstrijskem Gradcu.

Med leti 2008 in 2016 je bil predsednik Zdravniškega društva Maribor, med leti 2014 in 2019 tudi podpredsednik Slovenskega zdravniškega društva (SZD). Zaposlen je bil v Univerzitetnem kliničnem centru Maribor, kjer je bil od leta 2011 namestnik predstojnika in nato med leti 2016 in 2019 tudi predstojnik Oddelka za gastroenterologijo in endoskopijo.

Pri svojem delu se stalno izobražuje, svoje znanje deli tudi z drugimi, je namreč tudi predavatelj na številnih podiplomskih šolah s področja gastroenterologije in gastrointestinalne endoskopije. Je tudi glavni mentor za specializacijo iz gastroenterologije in interne medicine.

V družbah Skupine Diagnostični center Bled se v gastroenterološki ambulanti ukvarja s področji gastroskopije in ultrazvoka trebušnih organov ter kliničnim delom (diagnostiko in zdravljenjem).

Svoj prosti čas izkoristi za kolesarjenje, popotništvo, poslušanje jazz glasbe, poglobi pa se tudi v strokovno literaturo.

Miran Gerič

Anita Kek Ljubec

prim. doc. dr. Maja Šeruga

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Outdated Browser

×